پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403

هفتاد و هفتمین جلسه شورای فرهنگی

هفتاد و هفتمین جلسه شورای فرهنگی با محوریت سیاستگزاری فرهنگی در راستای بازگشایی دانشگاه تشکیل گردید.

در این جلسه که با سید سعید هاشمی رئیس دانشگاه، سید علی اکبر هاشمی راد معاون دانشجویی فرهنگی، سید محمد جواد شوشتری عضو هیات علمی، عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، زینب نجفی فرهادلو مدیر کل امور فرهنگی اجتماعی و سرپرست امور دانشجویی و آقای مومنی رئیس بسیج دانشجویی حضور داشتند.
در این جلسه سید سعید هاشمی رئیس دانشگاه علم و فرهنگ ضمن تقدیر و تشکر از سروش احمدی مسئول اسبق بسیج دانشجویی و معارفه مسئول جدید محمد حسین مومنی؛ گفت: در برهه کنونی فعالیت های بسیج دانشجویی می‏تواند راهگشای بخشی از دغدغه های دانشجویی باشد.
ارائه گزارش فعالیت های معاونت دانشجویی فرهنگی، سیاستگزاری در راستای بازگشایی دانشگاه‏ها، نگاه ویژه به نسل دهه 80 در فعالیت‏ های فرهنگی، توجه به نیازهای دانشجویان در دوران پسا کرونا و همچنین شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های جهاددانشگاهی به نسل جدید از مباحث اصلی مطرح شده در این جلسه بودند.